Window Graphics


Window Graphics

Ce este “Window Graphics?

“Window Graphics este o folie de PVC alba lucioasa. Mai usor explicat, Window Graphics-ul este un autocolant perforat. Ele este folosit de regula pentru a fi lipit pe geamuri. Avantajul acestui material este acela ca permite luminii sa intre in camera, iar cei de afara nu pot vedea in interior. Cel din interior in schimb poate vedea afara.

La ce se foloseste?

“Window Graphics este folosit de obicei pentru a utiliza spatiile de pe geam ca loc pentru reclama, sau pentru a-ti personaliza sediul, intr-un mod placut, original …. astfel ajutandu-te sa atragi clientii, sau sa transmiti privitorului informatii despre afacerea ta.

PRET WINDOW GRAPHICS – 49 LEI M2

Toate produsele oferite de Prodav Decor Center sunt executate cu vopsele si cerneluri ale liderului mondial în domeniul imprimarii, Hewlett-Packard, si dispun de un certificat interntaional de siguranta si impact redus asupra mediului. Cernelurile din seria HP Latex nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. – se folosesc în gradinite, crese si scoli. Asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori, indiferent de baza pe care ati ales-o.

Dispunem de echipamente de productie high-tech, ceea ce ne permite sa executam produsul dvs. cu cu cea mai buna calitate, în cel mai scurt timp, la cel mai bun pret!