Site-ul www.tapet-deco.ro este propietatea S.C. PRODAV DECOR CENTER S.R.L inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/1489/2017 si avand CUI 37807710. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Prodav Decor Center isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina www.tapet-deco.ro/termeni-si-conditii .

Termeni si Conditii

1. Accesul la informatiile de pe site

Veloteca garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul Tapet-Deco.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Prodav Decor Center SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului Tapet-deco.ro , sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Prodav Decor Center SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.

2. Comunicarea electronica

Cand vizitati Tapet-Deco.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si Prodav Decor Center SRL deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii”.

3. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului Tapet-Deco.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Prodav Decor Center SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Tapet-Deco.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului Tapet-Deco.ro numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul Tapet-Deco.ro pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Tapet-Deco.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Prodav Decor Center SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Prodav Decor Center SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Prodav Decor Center SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

5. Despre produse si servicii

Prodav Decor Center SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul Tapet-Deco.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, Prodav Decor Center SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Tapet-Deco.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Prodav Decor Center SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Prodav Decor Center SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Prodav Decor Center SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Prodav Decor Center SRL de la acest client. Produsele si serviciile sunt oferite „asa cum sunt” si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Prodav Decor Center SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.

6. Despre preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%) daca este cazul si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

7. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului Tapet-Deco.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Prodav Decor Center SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Prodav Decor Center SRL de la acest client. Garantia produselor expediate prin curier se realizeaza la sediul Prodav Decor Center SRL, costurile de transport intrand in sarcina beneficiarului (clientului).

8. Linkuri catre alte site-uri, server(e), browser(e)

Site-ul Tapet-Deco.Ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Prodav Decor Center SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Prodav Decor Center SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Tapet-Deco.ro. Prodav Decor Center SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Tapet-Deco.Ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul Tapet-Deco.Ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 – 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita „Confidentialitate”. Prodav Decor Center SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului Tapet-Deco.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Tapet-Dedo.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Prodav Decor Center SRL nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. Prodav Decor Center SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil – sau – fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca Prodav Decor Center SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Tapet-Deco.ro, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Tapet-Deco.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

11.Metode de Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul Tapet-Deco.Ro folosind urmatoarele instrumente de plata: Ramburs (cash) la livrarea coletului Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra. Transfer bancar Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru. Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt: SC PRODAV DECOR CENTER SRL CUI RO 37807710 Nr. Reg.Com. J3/1489/2017 Sediul social: Str Emil Racovita, nr. 6, Pitesti Jud Arges Banca UNICREDIT BANK SA Cont IBAN: RO28BACX0000001490929001 Prin Card bancar Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

12. Politica de Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 , consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii: — de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastra(Art 14 alin. 2 din OG nr. 34 din 12 iunie 2014 ). — de a returna produsul cumparat in stare de functionare, in ambalajul original, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat — pentru produsele deteriorate PRODAV DECOR CENTER SRL isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in starea initiala. Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care sa inregistrat pe acest site un email catre adresa clienti@tapet-deco.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul. Cererea de retur va fi procesata de catre Prodav Decor Center SRL in termen de 7 zile , iar banii vor fi returnati in termen de 14 de zile calendaristice de la returnarea produsului. PRODAV DECOR CENTER SRL va deduce din suma platita, cheltuielile de transport (tur – retur in cazul in care clientul nu a platit transportul ). Diferenta rezultata va fi returnata clientului conform termenilor de mai sus .

13.Informatii Livrare

Tapet-Deco.Ro, administrat de Prodav Decor Center SRL inregistrata la Registrul comertului cu J3/1489/2017 si RO37807710 va livra gratuit oriunde in Romania comenzile a caror valoare depaseste 500 lei. In cazul comenzilor mai mici de 500 lei se va percepe un cost suplimentar de 20 lei. Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim de 10 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi) . Termenul de livrare este direct influentat de zilele nelucratoare si/sau sarbatorile legale

14. Confidentialitate

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul). SC Prodav Decor Center SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0770 273 917. Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele. Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0770 273 917.