Roll Up

ROLL UP


roll up

Ce este “Roll Up”?

Un Banner Roll Up este un sistem expozitional portabil, alcatuit dintr-o caseta de aluminiu în care este rulata o pânza din polipropilena, personalizata si pretensionata, cu picioare de sustinere rabatabile si o tija de aluminiu pentru fixare în pozitie desfasurata.
Sistemul retractabil al roll-up-ului de tragere a printului în caseta asigura atât protectia printului cât si un montaj usor si rapid. Standul strâns are o portabilitate ridicata, fiind folosit cu precadere pentru expozitii, evenimente , prezentari etc

La ce se foloseste?

Sistemul expozitional roll up banner este ideal pentru prezentari, puncte de vanzare, promotii, lansari de produs, campanii publicitare, shoroom-uri, vitrine, hypermarket-uri, mall-uri, cinematografe, teatre, sali de conferinte, congrese si oriunde este nevoie de o prezentare de succes.

PRET ROLL UP – 150 LEI
PRINT POLIPROPILENA – 35 LEI M2

Toate produsele oferite de Prodav Decor Center sunt executate cu vopsele si cerneluri ale liderului mondial în domeniul imprimarii, Hewlett-Packard, si dispun de un certificat interntaional de siguranta si impact redus asupra mediului. Cernelurile din seria HP Latex nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. – se folosesc în gradinite, crese si scoli. Asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori, indiferent de baza pe care ati ales-o.

Dispunem de echipamente de productie high-tech, ceea ce ne permite sa executam produsul dvs. cu cu cea mai buna calitate, în cel mai scurt timp, la cel mai bun pret!

yoast seo premium free