Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014  , consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastra(Art 14 alin. 2 din OG nr. 34 din 12 iunie 2014 ).
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, in ambalajul original, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat
-pentru produsele deteriorate PRODAV DECOR CENTER SRL isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in starea initiala.
Conform Art 16  Alin C din OG Nr. 34 din 12 iunie 2014, produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar nu se pot returna.

Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care sa inregistrat pe acest site un email catre adresa clienti@tapet-deco.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.
Cererea de retur va fi procesata de catre Prodav Decor Center SRL in termen de 7 zile , iar banii vor fi returnati in termen de 14 de zile calendaristice de la returnarea produsului.

PRODAV DECOR CENTER SRL va deduce din suma platita, cheltuielile de transport (tur – retur in cazul in care clientul nu a platit transportul ). Diferenta rezultata va fi returnata clientului conform termenilor de mai sus .