BANNER


Banner

Ce este “ Banner ”?
Bannerul este un material plastic flexibil, avand numeroase utilizari in industria publicitara sau in constructii. Mai este cunoscut si sub urmatoarele denumiri :frontlit banner, vinil banner, pvc banner, blockout banner, backlit banner.

La ce se foloseste?

Banner-ul este unu dintre cele mai cunoscute metode de promovare pentru firme si persoane. Acestea pot fi de mai multe feluri, de la banner stradal care sunt cele mai cunoscute, bannere dubla fata (bannere ce sunt imprimate pe amandoua partile), pana la Bannere Backlit, utilizat de casetele luminoase.
Personalizarea acestura se face prin printarea cu cerneala latex, ecosolvent sau UV.

PRET BANNER – 39 LEI M2

Toate produsele oferite de Prodav Decor Center sunt executate cu vopsele si cerneluri ale liderului mondial în domeniul imprimarii, Hewlett-Packard, si dispun de un certificat interntaional de siguranta si impact redus asupra mediului. Cernelurile din seria HP Latex nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. – se folosesc în gradinite, crese si scoli. Asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori, indiferent de baza pe care ati ales-o.

Dispunem de echipamente de productie high-tech, ceea ce ne permite sa executam produsul dvs. cu cu cea mai buna calitate, în cel mai scurt timp, la cel mai bun pret!

yoast seo premium free