AUTOCOLANT


autocolant

Ce este “Autocolantul”?

Autocolantul PVC este o folie autoadeziva printabila. Acesta poate fi lucios, mat sau transparent, iar in anumite cazuri necesita laminarea in vederea obtinerii unei rezistente indelungate impotriva razelor UV, zgarieturilor sau altor factori externi. Unul din avantajele autocolantului este acesla ca pretul lui este relativ ieftin.

La ce se foloseste?

Autocolantul PVC este ideal pentru realizarea de stickere, etichete, pentru decorarea cu afisaje publicitare a magazinelor, autoturismelor, autoutilitarelor, vitrinelor, pieselor de mobilier sau a peretilor interior.

PRET AUTOCOLANT – 50 LEI M2

DECUPARE CONTUR – 20 LEI M2

Toate produsele oferite de Prodav Decor Center sunt executate cu vopsele si cerneluri ale liderului mondial în domeniul imprimarii, Hewlett-Packard, si dispun de un certificat interntaional de siguranta si impact redus asupra mediului. Cernelurile din seria HP Latex nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. – se folosesc în gradinite, crese si scoli. Asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori, indiferent de baza pe care ati ales-o.

Dispunem de echipamente de productie high-tech, ceea ce ne permite sa executam produsul dvs. cu cu cea mai buna calitate, în cel mai scurt timp, la cel mai bun pret!